•  
  •    
  •  
 
 

Kun den der har skoen på ved hvor den trykker”.

 

Det er min helt enkle og grundlæggende opfattelse, at det er ved at tale om tingene, at vi kan etablere mening og blive klogere på hvad der er vigtigt og betydningsfuldt for os. Derefter kan vi så beslutte os for hvad vi skal gøre. Tal så du kan tænke!

 

polyphon hviler på et solidt vidensmæssigt grundlag. Jeg har en grunduddannelse som cand.scient.adm. fra Roskilde Universitet Center i 1987. Den har jeg siden suppleret, dels med en toårig uddannelse i systemisk konsultation og ledelse fra DISPUK, dels med en MMD (Master of Management Development) fra Copenhagen Business School, dels en toårig uddannelse i narrativ coaching fra DISPUK. Endelig har jeg i en årrække været tilknyttet CBS Full Time MBA som mentor for en international gruppe af studerende.

 

Mine konkrete erfaringer har rod i mere end 20 års arbejde i komplekse offentlige organisationer og virksomheder, interesseorganisationer og NGO, heraf over halvdelen af tiden i en af landets mest dynamiske og eksperimenterende offentlige virksomheder. 

Senest er jeg involveret som fagredaktør på bogserien "I et narrativt perspektiv" som udkommer på Dansk Psykologisk Forlag, ligesom jeg har skrevet en af seriens bøger om Rekruttering i et narrativt perspektiv. 

 
polyphon, hyldebakken 13, 3070 snekkersten tlf +45 6069 6833 cvr 2754 6560
Lav din egen hjemmeside med mono.net